Každá kapka se počítá!

Každá kapka se počítá!

Jsme tu pro  rodiče a děti.

Nasloucháme, pomáháme, sdílíme, utěšíme.

Jsme tu pro dospělé.

Propojujeme, podporujeme, informujeme.

Jsme tu pro lékaře

Poskytujeme zdroje, data, edukujeme pacienty

Jsme tu pro vás, nejste na to sami.

Buďte naší součástí, pomozte nám pomáhat dalším rodičům, kteří se s diagnózou PEC teprve setkají.

Staňte se ČLENEM spolku

Množství registrovaných členů dává spolku kredit a sílu pro jednání s úřady, pro žádosti o granty a dotace. Je potřeba ukázat kolik lidí v České republice zastupujeme. Zvažte Vaše členství. Členové mají jen několik málo výhod, ale například mají možnost během roku neomezeně využívat naši půjčovnu dlah.
https://achilleus.cz/prihlaska-do-achilleus-z-s/


Nastavte si TRVALÝ PŘÍKAZ

na jakoukoliv, klidně velmi nízkou částku. I 50-100,-/měsíčně má pro nás velký váznam. Velká síla se skládá z malinkatých kapiček. Ve svépomocné skupině je přes tisíc členů, z hodně malých kapiček je nakonec moře podpory a nám to dává jistotu, že za měsíc zaplatíme další fakturu
https://achilleus.cz/podporte-spolek-pes-equinovarus/

OSLOVTE ZAMĚSTNAVATELE nebo se rozhlídněte kolem sebe.

Máte zaměstnavatele, který hledá do svého portfolia společenské odpovědnosti třeba pacientskou organizaci věnující se dětem? Vítáme dary firem, ať už účelově vázané nebo nevázané.

Pomozte nám najít partnery a dárce. Aby Achilleus a půjčovna dlah mohli dál pokračovat, potřebujeme najít další zdroje financování. Nyní vše funguje především na bázi dobrovolnictví, nemáme sklad, vše je uskladněno v domácnostech členů spolku. Prosím, jestli víte o firmě nebo zaměstnavateli, který by měl zájem spolek podpořit, napište nám kontakt nebo nám pomozte přímo ho oslovit.

KAŽDÝ NĚCO umí.

Třeba budete mít nápad a společně uspořádáme benefiční představení. Nebo vás napadne, jak dostat informaci o naší vadě mezi další maminky. Každý nápad je vítaný.


NAKUPUJTE přes GIVT.

Zaregistrujte se,stáhněte si aplikaci a z vašeho nákupu (z kapsy prodejce) nám půjde pár korun. Ale to jsou ty pomyslné kapky. V roce 2017 nám zaplatily webové domény a to je super.
www.givt.cz


Každá kapka se počítá!