1. rekondiční pobyt pro dospělé pacienty s Pes equinovarus 21.10. – 23.10.2022

1. rekondiční pobyt pro dospělé pacienty s Pes equinovarus 21.10. – 23.10.2022

Máme za sebou velmi úspěšné víkendové setkání pro dospělé pacienty, které se konalo v malebném hotelu ASTRA. Program byl velmi pestrý a doprovozen mnoha zajímavými odborníky z různých oborů:

Michal Musil z vídeňské protetiky Pohlig

Přednáška a osobní konzultace pro naše účastníky měla cenu zlata. Protetik Michal Musil tvrdí: „biomechanika je jen fyzika a logika“, ale díky jeho celkovému přístupu k pacientovi a jeho potížím i „obyčejná“ vložka nebo ortéz mění život.

Lékařka, ortopedka Monika Frydrychová

Beseda s paní doktorkou Monikou Frydrychovou se nesla v osobním duchu. Bezpečný prostor položit otázky, na které v ordinacích není prostor. Mnoho otázek směřovalo k budoucnosti, jestli se dá ještě něco dělat. Jak říkala paní doktorka: „Bohužel nejsme auta, nejdou v nás vyměnit součástky za nové, ale můžeme snížit aktivity“.

Fyzioterapeut, podolog Dr. Joshua Frána

Především o možnostech úlevy od bolesti povídal na setkání dospělých pacientů fyzioterapeut a podolog Joshua Frána. Velkým obohacením byly i krátké osobní konzultace. Děkujeme za vstřícnou nabídku péče o naše pacienty na Poliklinice Dr. Frány více na www.dynamikapohybu.cz

Tímto bychom chtěli poděkovat Nadaci člověk člověku, která tento projekt podpořila a také velké poděkování panu Markovi Rozskovi.

Přidat komentář